Einhell Promo

Einhell Akkukoneet helpottamaan työskentelyä

Saksalainen Einhell tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja tehokkaita akkukäyttöisiä työkaluja loistavaan hinta-laatusuhteeseen. Nauti vapaudesta, helppoudesta ja turvallisuudesta seuraavassa projektissasi X-Change akkujärjestelmän kanssa.

Valikoimasta löydät laajasti akkutyökaluja tee-se-itse naisille ja miehille rakennus- tai puutarhatöihin, esimerkiksi akkuporakoneeseen tai tasohiomakoneeseen. Edistyksellinen Power X-Change akkujärjestelmä mahdollistaa yhden akkutyypin kaikkiin työkaluihin ja puutarhalaitteisiin sen sijaan että olisi omat akut ja laturit aina kuhunkin laitteeseen erikseen.

Samat akut soveltuvat myös muihin Einhell Power X-Change-sarjan tuotteisiin, esimerkiksi akkuporakoneeseen tai raivaussahaan.

Einhell promo Power-X-Change

Einhell Power-X-Change edistyksellinen akkutuoteperhesarja?

Einhell Power X-Change akkutuoteperheeseen kuuluu jo yli 200 konetta ja näihin yhteensopivat akut ja laturit - ja perhe kasvaa koko ajan!

Erilaisilla jännitteillä ja kapasiteeteilla voit muokata akun suorituskykya käyttötarpeidesi ja laitteittesi mukaan kuten haluat. Voit käyttää kahta Power X-Change akkua samaan aikaan.

Einhell products promo

Akkujärjestelmä joka säästä rahaa ja luontoa

Heti kun akku (tai kaksi akkua 36 V laitteissa) ja laturi ovat käytettävissä, kaikista muista laitteista voidaan hankkia "Solo" eli ne voidaan ostaa runkokoneena ilman akkua ja laturia. Tällä tavoin säästät rahaa ilman että sinun tarvitsee tehdä kompromissejä varustuksen tai laadun suhteen.

Power X-Change mahdollistaa yhden akkutyypin kaikkiin työkaluihin ja puutarhalaitteisiin sen sijaan että olisi omat akut ja laturit aina kuhunkin laitteeseen erikseen. Koska akkujärjestelmän ansiosta tarvitset vähemmän akkuja ja latureita, vältyt akkusekamelskalta kotona ja lisäksi säästät resursseja ja siten ympäristöä.

Tuotteita:

Hiomakone TE-OS 1320 - EINHELL
Einhell
29,80
Heti varastosta
Katkaisuteline kulmahiomakoneille TS 125/115
Einhell
29,50
Tilapäisesti loppunut
Yläjyrsin TH-RO 1100 E
Einhell
69,80
Heti varastosta
Ketjusaha 2000W - Einhell GH-EC 2040
Einhell
99,00
Tilapäisesti loppunut
Puukkosaha 650W - Einhell TH-AP 650 E
Einhell
63,90
Tilapäisesti loppunut
Smirkeli - Einhell TH-BG 150
Einhell
35,90
Tilapäisesti loppunut
Laikka- / nauhahiomakone - Einhell TC-US 400
Einhell
129,00
Tilapäisesti loppunut
Kuviosaha TC-SS 405 E - Einhell
Einhell
109,00
Tilapäisesti loppunut
Smirkeli-nauhahiomakone TH-US 240
Einhell
64,50
Heti varastosta
Akkulaturi 6/12/18V - Einhell CC-BC 15
Einhell
67,00
Tilapäisesti loppunut
Puhalluspistooli - Einhell
Einhell
5,20
Heti varastosta

Näytetään tuotteet 1-25 / 138